HH VSK WEB KIRJASTO ALASIVU

Kirjasto- ja tietopalvelut

Kirjaston tarjoamaa palvelukokonaisuutta arvioitiin kansallisella käyttäjäkyselyllä toimintavuonna 2017. Asiakkaamme pitävät palveluita erittäin tärkeinä ja kokevat, että palvelut edistävät ja tehostavat opintoja. Palvelumme kokonaisuutena arvioitiin erittäin hyviksi, ja asiakkaamme suosittelevatkin mielellään niitä muille. Kyselyssä mitattiin ensimmäisen kerran asiakasuskollisuutta ja -tyytyväisyyttä NPS-arvon (net promoter score) avulla, ja tulokset olivat erinomaiset.

Kirjastot ovat erittäin suosittuja opiskelu- ja työskentelypaikkoja, ja kehitämmekin tiloja jatkuvasti asiakkaidemme muuttuvat tarpeet huomioiden. Pasilan toimipisteessä uusimme kalustusta, ja Malmin toimipisteessä kirjastomme sai uuden, raikkaan ilmeen, kun lattiaremontin yhteydessä uusimme myös kalustusta ja järjestimme lisää työskentelypaikkoja.

Laajensimme palveluvalikoimaamme digitaalisella kirjastokortilla ja mahdollistimme sähköisen tenttimisen Pasilan toimipisteessä myös lauantaisin. Otimme käyttöön Justus-tallennuspalvelun henkilöstön julkaisutietojen ilmoittamista varten.

Edistimme 3AMK-kirjastoyhteistyötä työryhmissä ja järjestämällä 3AMK-kirjastoille yhteistä koulutusta.

Haaga-Helian kirjasto